Πέμπτη 6 Δεκεμβρίου 2012

Δράση Λαϊκών Επιτροπών: μαθήματα ενισχυτικής διδασκαλίας από τη Λαϊκή Επιτροπή Περιστερίου

 Παρακάτω αναδημοσιεύεται άρθρο από την ηλεκτκρονική πύλη 902.gr σχετικό με την οργάνωση μαθημάτων ενισχυτικής διδασκαλίας από τη Λαϊκή Επιτροπή Περιστερίου στην Αθήνα. Για να δείτε το σχετικό βίντεο πατήστε εδώ.

  "Με μεγάλη ανταπόκριση συνεχίστηκαν την Τετάρτη, για δεύτερη μέρα, τα δωρεάν μαθήματα ενισχυτικής διδασκαλίας που πραγματοποιούν καθηγητές-εθελοντές από το ΠΑΜΕ Εκπαιδευτικών και καθηγητές σχολείων του Περιστερίου, σε συνεργασία με τη Λαϊκή Επιτροπή της πόλης.
   Οι αίθουσες του Συνδικάτου Οικοδόμων γέμισαν πριν από λίγο από μαθητές, κυρίως της Γ' Λυκείου που βλέπουν τους γονείς τους να μην μπορούν να αντεπεξέλθουν στο δυσβάσταχτο κόστος των φροντιστηρίων. 

   Μάλιστα, όπως είπαν στον «902.gr» μέλη της Λαϊκής Επιτροπής, πολλοί είναι οι μαθητές που προτείνουν οι ίδιοι στις οικογένειές τους να συμμετέχουν στα μαθήματα, ενώ εξαιτίας της μεγάλης ανταπόκρισης που υπάρχει από πλευράς μαθητών, εξετάζεται το ενδεχόμενο να παραχωρηθεί και η αίθουσα της Λαϊκής Επιτροπής για να καλυφθούν κάποιες ώρες διδασκαλίας.
   Εκτός από τους καθηγητές, τελειόφοιτοι φοιτητές από το Μέτωπο Αγώνα Σπουδαστών είναι έτοιμοι να συνεισφέρουν στην καλύτερη προετοιμασία των μαθητών.
   Σήμερα, δεύτερη μόλις μέρα του εγχειρήματος για το Περιστέρι, περίπου 20 παιδιά παρακολουθούν την ενισχυτική διδασκαλία σε Αρχαία, Μαθηματικά, Φυσική, Λατινικά, Έκθεση και Βιολογία. Ο «902.gr» βρέθηκε στο χώρο των μαθημάτων και συνομίλησε με τον Δημήτρη Αδαμόπουλο.
"


Πηγή: 902.gr 
Δημοσίευση: Τετ, 05/12/2012 - 21:45