Παρασκευή 19 Απριλίου 2013

Συμπαράσταση της Λαϊκής Επιτροπής Αλεπούς-Καναλίων στο δίκαιο αγώνα των εργαζομένων στα Sconto Market


Η Λαϊκή Επιτροπή Αλεπούς-Καναλίων συμπαραστέκεται στους εργαζομένους των Sconto Market και στο δίκαιο αγώνα που αυτοί διεξάγουν, για τη διεκδίκηση των δεδουλευμένων μηνών. Η αίσια έκβαση του αγώνα τους δεν είναι μόνο δική τους υπόθεση αλλά υπόθεση όλων μας. Τα προβλήματα και την εκμετάλλευση που οι ίδιοι βιώνουν από την εργοδοσία των Sconto Market, τη βιώνουν και πολλοί άλλοι εργαζόμενοι τόσο στο χώρο των super market όσο και σε άλλους εργασιακούς χώρους. 

Δεν υπάρχουν περιθώρια αναμονής. Όπως ενιαία και συντονισμένη είναι η επίθεση που δεχόμαστε, έτσι ενιαία, οργανωμένη και ταξικά προσανατολισμένη πρέπει να είναι και η δική μας απάντηση.


Η Λαϊκή Επιτροπή Αλεπούς-Καναλίων καλεί τους συμπολίτες και συναγωνιστές μας που συμμετέχουν στις Λαϊκές Επιτροπές του νησιού, να ενώσουν τις φωνές και τον αγώνα τους με εκείνες των εργαζομένων στα Sconto Market. Παράλληλα, καλεί τους εργαζομένους των Sconto Market να συμμετέχουν στις Λαϊκές Επιτροπές της γειτονιάς ή του χωριού τους, για να αντιμετωπίσουμε μαζί τα προβλήματα που προκύπτουν από τις καθημερινές ανάγκες, ενισχύοντας τον κοινό μας αγώνα.


Ψηλά το κεφάλι! Είμαστε πολλοί, έχουμε το δίκιο με το μέρος μας και στο τέλος θα νικήσουμε!

ΛΑΪΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΛΕΠΟΥΣ-ΚΑΝΑΛΙΩΝ