Σάββατο 8 Ιουνίου 2013

Καταγγελία Κερκυραϊκού Συνδέσμου Ιδιωτικών Υπαλλήλων


Σε καταγγελία προχώρησε ο Κερκυραϊκός Σύνδεσμος Ιδιωτικών Υπαλλήλων, ύστερα από απόπειρα χειροδικίας και εξύβριση από την ιδιοκτησία της επιχείρησης CBS (Μπουγιούκου Γεωργία και Σπίνουλα Ανδρέα) κατά του προέδρου του Συνδέσμου, όταν πήγε με εργαζόμενη της επιχείρησης για να διεκδικήσουν τα δεδουλευμένα της. Το τελευταίο αυτό γεγονός δείχνει ξεκάθαρα το σημείο θράσους που έχουν φτάσει οι εργοδότες κατά των εργαζομένων, με την αμέριστη στήριξη που τους προσφέρει η πολιτική της Κυβέρνησης και της Ευρωπαϊκής Ένωσης, ώστε να βγάζουν το μεγαλύτερο δυνατό κέρδος εις βάρος του κόπου και της ζωής των εργαζομένων τους. Ολόκληρο το κείμενο της καταγγελίας έχει ως εξής:    

"Καταγγέλλουμε την απόπειρα χειροδικίας και την εξύβριση των ιδιοκτητών της επιχείρησης CBS, κας Μπουγιούκου Γεωργίας και Σπίνουλα Ανδρέα, κατά του προέδρου του σωματείου μας και μέλους της γραμματείας του ΠΑΜΕ. 

Το γεγονός έλαβε χώρα στα γραφεία του Συνδέσμου Ηλεκτρολόγων Κέρκυρας όπου βρισκόταν η κα Μπουγιούκου Γεωργία και πήγαν ο πρόεδρος μαζί με την εργαζόμενη στην επιχείρηση CBS, κα Μπίσκου Ελένη, να διεκδικήσουν τα δεδουλευμένα της (διαφορές μισθών και Απρίλη – Μάη που οφείλει η επιχείρηση στην κα Μπίσκου). Δηλαδή ποσό περίπου 700€."