Παρασκευή 23 Αυγούστου 2013

Συναυλία διαμαρτυρίας της «Επιτροπής αγώνα ΙσSOS» την Κυριακή

Με μια μεγάλη συναυλία διαμαρτυρίας συνεχίζει τις δράσεις της η «Επιτροπή αγώνα ΙσSOS» προβάλλοντας την ξεκάθαρη θέση της ενάντια στις ιδιωτικοποιήσεις και εκποιήσεις δημόσιας περιουσίας. Η συναυλία θα πραγματοποιηθεί στην Αγία Τριάδα των Αργυράδων την Κυριακή 25 Αυγούστου, στις 20:30. Τη συναυλία στηρίζουν και συνδιοργανώνουν πλήθος σωματείων, συλλόγων και φορέων και η είσοδος θα είναι ελεύθερη.

Στο δελτίο τύπου που εξέδωσε η «Επιτροπή αγώνα ΙσSOS» αναφέρει αναλυτικά:

«Ο Μεγάλος Κερκυραίος Μουσικοσυνθέτης Σπύρος Σαμοϊλης και ο Διονύσης Τσακνής με όλη του την ομάδα θα είναι στην Αγία Τριάδα των Αργυράδων την Κυριακή 25 Αυγούστου στις 20:30 το απόγευμα προσκαλεσμένοι της πρωτοβουλίας αγώνα ΙσSOS σε μια μουσική βραδιά η οποία με βεβαιότητα θα αποζημιώσει όσους την παρακολουθήσουν. Μαζί και οι Γιώργος Λεούσης, Ανδρέας Γαστεράτος, το Χορευτικό του ΦΑΕΘΩΝΑ Λευκίμμης, η Χορωδία Πετριτή και το χορευτικό Βιταλάδων.

Κεντρικό σύνθημα της διοργάνωσης είναι ότι «Δεν πουλάμε το μέλλον των παιδιών μας, ο Ίσσος είναι πηγή Ζωής».

Την συναυλία συνδιοργανώνει ο ΔΟΠΑΠ Δήμου Κέρκυρας και ο πολιτιστικός σύλλογος Νεοχωρακίου, πολλά Εργατοϋπαλληλικά Σωματεία: Σ. Ξενοδοχοϋπαλλήλων - Οικοδόμων - Ιδιωτικών Υπαλλήλων - ΕΛΜΕ - ΣΕΠΕ - Ενιαίο Σωμ. Εργαζομένων Γ.Ν.Κ - Εργατικό Κέντρο Κέρκυρας.

Πολιτιστικοί & Αθλητικοί Σύλλογοι-φορείς: Μ.Κ.Ε. Λευκιμμαίων - Λαοδάμας -ΕΣΥΝ - ΣΕΒΑΣ Κέρκυρας «Ο ΒΙΚΤΩΡ» - ΠΕΠΦΑ ΚΕΡΚΥΡΑΣ - ΑΠΣ Κρόνος- Φιλαρμονική Αγ. Ματθαίου «Λορέντζος Μαβίλης».

Οι Σύλλογοι Αργυράδων, Βασιλάτικων, Βιταλάδων, Βραγκανιωτίκων, Επισκοπιανών, Στρογγυλής, Πετριτή, Μαραθιά, Νεοχωρίου, η Συντονιστική Επιτροπή Αγώνα Ερημίτη - Αγροτικός Συν/μός Αργυράδων. Επίσης οι Πρόεδροι των Τοπ. Κοινοτήτων: Βιταλάδων, Κουσπάδων, Πετριτή, Μωραϊτίκων, Στρογγυλής, Χλωματιανών».

Πηγή: 902.gr
Δημοσίευση: Παρ, 23/08/2013 - 10:01