Τετάρτη 27 Νοεμβρίου 2013

Κινητοποιήσεις των Λαϊκών Επιτροπών για την Υγεία

Διεκδικώντας πραγματικά δημόσιες και δωρεάν υπηρεσίες Υγείας για όλο το λαό, οι Λαϊκές Επιτροπές πραγματοποιούν κινητοποιήσεις στα κατά τόπους κτίρια του ΕΟΠΥΥ, στο πλευρό των γιατρών και των εργαζομένων του οργανισμού.

Σήμερα η Λαϊκή Επιτροπή Νέας Ιωνίας μαζί με τους συνταξιούχους πραγματοποιήσε παράσταση διαμαρτυρίας στον ΕΟΠΥΥ της περιοχής.

Το σωματείο Συνταξιούχων ΙΚΑ Θεσσαλονίκης πραγματοποιήσε παράσταση διαμαρτυρίας έξω από τα γραφεία του ΕΟΠΥΥ στην πλατεία Αριστοτέλους.

Επίσης, η Λαϊκή Επιτροπή Προσφυγικών Πάτρας καλεί στην κοινή συγκέντρωση Γιατρών - Υπαλλήλων του ΕΟΠΥΥ - εργαζόμενων και συνταξιούχων στις 11 το πρωί.


Την Πέμπτη 28 Νοέμβρη η Λαϊκή Επιτροπή 2ου Διαμερίσματος θα πραγματοποιήσει παράσταση διαμαρτυρίας στον ΕΟΠΥΥ Νέου Κόσμου στις 9 το πρωί.

Την Παρασκευή 29 Νοέμβρη η Λαϊκή Επιτροπή Αγώνα Περιστερίου καλεί σε συγκέντρωση και πορεία στο ΙΚΑ Περιστερίου στις 10 το πρωί.

Την Παρασκευή 29 Νοέμβρη, επίσης,  η Λαϊκή Επιτροπή Ηλιούπολης καλεί σε σύσκεψη, στις 6 το απόγευμα, στο Δημαρχείο.

Το Σάββατο 30 Νοέμβρη τα Σωματεία Συνταξιούχων ΙΚΑ Ελευσίνας και Ασπροπύργου, ο Σύλλογος Εργαζομένων Δήμων Ασπροπύργου, Ελευσίνας, Μάνδρας - Ειδυλλίας, το Σωματείο Εργατοϋπαλλήλων Μετάλλου «ΜΑΣΙΝΑ», το Σωματείο Ιδιωτικών υπαλλήλων και Εμποροϋπαλλήλων Δυτικής Αττικής, ο Σύλλογος Γυναικών Ελευσίνας και η Λαϊκή Επιτροπή Ασπροπύργου καλούν σε κινητοποίηση στις 11 το πρωί στην πλατεία Λαού στην Άνω Ελευσίνα. Απαιτούν να μην κλείσουν τα ιατρεία του ΕΟΠΥΥ στον Ασπρόπυργο και την Ελευσίνα και να μην καταργηθούν κλινικές και τμήματα στο ΘΡΙΑΣΙΟ Νοσοκομείο.

Την Τρίτη στις 3 Δεκέμβρη, η Λαϊκή Επιτροπή Μενιδίου καλεί σε συγκέντρωση στην κεντρική πλατεία, στις 6 το απόγευμα.

Πηγή: 902.gr 
Δημοσίευση: Τετ, 27/11/2013 - 11:59

Τελευταία Ενημέρωση: Τετ, 27/11/2013 - 12:01