Παρασκευή 17 Οκτωβρίου 2014

Ανακοίνωση-κάλεσμα του Συλλόγου Συμβασιούχων του Υπουργείου Πολιτισμού Β.Δ. Ελλάδας για τη συμμετοχή του στο Πανελλαδικό Συλλαλητήριο του Π.Α.ΜΕ. στο Σύνταγμα την 1η Νοέμβρη

Ο Σύλλογος Συμβασιούχων του Υπουργείου Πολιτισμού Β.Δ. Ελλάδας συμμετέχει στο μεγάλο πανελλαδικό συλλαλητήριο του ΠΑΜΕ την 1η Νοέμβρη στην Αθήνα, στο οποίο καλούν περισσότερες από 640 συνδικαλιστικές οργανώσεις εργαζομένων, σύλλογοι αυτοαπασχολούμενων, αγροτών, γυναικών και νεολαίας!

ΞΕΣΗΚΩΜΟΣ! ΔΕΝ ΘΑ ΖΗΣΟΥΜΕ ΜΕ ΨΙΧΟΥΛΑ!
ΚΑΙΡΟΣ ΝΑ ΑΚΟΥΣΤΕΙ Η ΔΙΚΗ ΜΑΣ ΦΩΝΗ!

Διαδηλώνουμε και διεκδικούμε: 

Επίδομα ανεργίας 600 ευρώ για όλους τους ανέργους, χωρίς όρους και προϋποθέσεις, για όλη τη διάρκεια της ανεργίας.

Κανένας εργαζόμενος να μην εργάζεται με μισθούς κάτω από 751 ευρώ. Κανένας εργαζόμενος να μην εργάζεται ανασφάλιστος, χωρίς συλλογικές συμβάσεις. Να επανέλθουν οι κλαδικοί μισθοί στα επίπεδα του 2009.

Να καλυφθούν άμεσα όλες οι ανάγκες των ασφαλιστικών ταμείων, από το κράτος και τη μεγαλοεργοδοσία. Πλήρης κρατική εγγύηση όλων των συντάξεων και των παροχών. Κατώτερη σύνταξη στα 600 ευρώ. Να επανέλθουν άμεσα ο 13ος και 14ος μισθός.

Κατάργηση όλων των αντεργατικών και αντιασφαλιστικών νόμων, που επηρεάζουν τους μισθούς, τις εργασιακές σχέσεις, την Κοινωνική Ασφάλιση και τις συντάξεις.

Να μπει φρένο στη φοροληστεία και στην αφαίμαξη του λαϊκού εισοδήματος. Κατάργηση του ΕΝΦΙΑ, των χαρατσιών και των φόρων, που πλήττουν μισθούς και συντάξεις.

Δεν θα αποδεχτούμε να ζούμε με τον εφιάλτη της ανεργίας!
Δεν θα δεχτούμε να ζούμε σαν σύγχρονοι σκλάβοι!


ΑΝΑΧΩΡΗΣΗ ΑΠΟ ΚΕΡΚΥΡΑ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ ΒΡΑΔΥ.  
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΑΒΒΑΤΟ ΒΡΑΔΥ

ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ: Αγγελική Μέτη 6930454271, Σιταρά Μαρία 6977660941