Παρασκευή 17 Οκτωβρίου 2014

Θέλει η πλειοψηφία της διοίκηση του Εργατικού Κέντρου Κέρκυρας να κρυφτεί και η χαρά δεν την αφήνει: οι αυθαιρεσίες της πλειοψηφίας της διοίκησης του ΕΚΚ για την υποστήριξη των κομματικών επιδιώξεων του ΣΥΡΙΖΑ: έτσι οραματίζονται το εργατικό κίνημα...!

Δημοσιεύουμε καταγγελία εκπροσώπων του Π.Α.ΜΕ. στο Εργατικό Κέντρο Κέρκυρας για την αυθαιρεσία της πλειοψηφίας του ΔΣ του ΕΕΚ, το οποίο χωρίς να συνεδριάσει αποφάσισε να συμμετέχει σε κομματική εκδήλωση του ΣΥΡΙΖΑ. Φαίνεται πως έτσι αντιλαμβάνονται το εργατικό κίνημα, ως όχημα, ώστε να στηρίζουν την κυβερνητική εναλλαγή, βάζοντας στην πραγματικότητα το λαό στη γωνία. Οι εργαζόμενοι ας βγάλουν τα συμπεράσματά τους...!
Η καταγγελία έσει ως εξής:

Με έκπληξη πληροφορηθήκαμε ότι στη σημερινή συγκέντρωση που διοργανώνει ο ΣΥΡΙΖΑ για τη μη ιδιωτικοποίηση του αεροδρομίου, καλεί και συμμετέχει το Εργατικό Κέντρο Κέρκυρας.

Καταγγέλλουμε ότι το Δ.Σ. του ουδέποτε συνεδρίασε για να συζητήσει και να αποφασίσει τη συμμετοχή ή μη σε μια τέτοια κομματική εκδήλωση.

Επίσης, θέλουμε να καταγγείλουμε τον τρόπο λειτουργίας της πλειοψηφίας του Εργατικού Κέντρου, που δεν κρατάει ούτε καν τα προσχήματα, προκειμένου να συμμετάσχει στην κομματική εκδήλωση του ΣΥΡΙΖΑ.

Οι εκπρόσωποι του ΠΑΜΕ στο Εργατικό Κέντρο Κέρκυρας:
Πελάης Σταμάτης
Μάζη Ελένη
Γκόγκας Βασίλης
Ραυτόπουλος Σπύρος