Τετάρτη 13 Απριλίου 2016

Συγκέντρωση διαμαρτυρίας σήμερα Τετάρτη, στις 19:30 στο Σαρόκο ενάντια στα νέα μέτρα που θα φέρει η κυβέρνηση στη Βουλή

ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑΣ ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΑ ΝΕΑ ΜΕΤΡΑ ΠΟΥ ΘΑ ΦΕΡΕΙ Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΓΙΑ ΣΥΖΗΤΗΣΗ ΣΤΗ ΒΟΥΛΗ
ΤΕΤΑΡΤΗ 13 ΑΠΡΙΛΗ – 19:30 – ΠΛΑΤΕΙΑ ΣΑΡΟΚΟ

Ένα νέο επεισόδιο στο παραμύθι της διαπραγμάτευσης από την κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ - ΑΝΕΛ παίχτηκε χθες με τη συνέντευξη τύπου των υπουργών της. Επιχειρούν να κοροϊδέψουν για μία ακόμη φορά το λαό, να τον μπερδέψουν και να τον πείσουν ότι το κλείσιμο της διαπραγμάτευσης θα γίνει για το καλό του.

Προσπαθούν να ρίξουν το βάρος στο αν αυτό αποτελεί μονομερή ενέργεια και αν θα δυσκολέψει την πορεία της διαπραγμάτευσης. Δεν μας ενδιαφέρει να πάει καλά η διαπραγμάτευση. Στο περιεχόμενο και την ουσία των μέτρων συμφωνούν κυβέρνηση – ΕΕ και ΔΝΤ. Είναι μέτρα που θα δυσκολέψουν ακόμη περισσότερο τις ζωές μας, θα μας εξαθλιώσουν ακόμη πιο πολύ.

Καλούμε τους εργαζόμενους, τους ανέργους, τα σωματεία να μπουν μπροστά στην προετοιμασία της αντίδρασης του λαϊκού κινήματος απέναντι στους σχεδιασμούς τους. Να οργανώσει με τον καλύτερο τρόπο την προετοιμασία της 48ωρης πανελλαδικής – πανεργατικής γενικής απεργίας όταν και αν φέρουν τα μέτρα για ψήφιση στη Βουλή. Να είναι αυτή η απεργία ακόμη πιο μεγάλη από αυτήν του Φλεβάρη. Να γεμίσουν οι δρόμοι απεργούς, να αντιδράσουμε μαζικά, οργανωμένα, ταξικά. Να σταματήσουμε τα σχέδια τους, να ανοίξουμε δρόμους για συνολικότερες ανατροπές. 

Η Γραμματεία Κέρκυρας του ΠΑΜΕ οργανώνει μία πρώτη απάντηση με συγκέντρωση διαμαρτυρίας την Τετάρτη 13 Απρίλη στις 19:30 στην πλατεία Σαρόκο. Να είμαστε όλοι εκεί.     

Η Γραμματεία Κέρκυρας του Π.Α.ΜΕ.